• Hi Guest, welcome to TCG 2.0. Please refer to the FAQ in User Support before you do anything else. It will make the transition MUCH easier.

    IF YOU ARE SEEING AN "OOPS" ERROR PAGE, IT IS LIKELY BECAUSE YOUR BROWSER HAS NOT UPDATED YOUR CACHE. YOU CAN EITHER CLICK FORUMS AT THE TOP LEFT OR VISIT THECHICAGOGARAGE.COM AND BOOKMARK THAT. - Love, Mook

Xbox peeps step in please.

98 TGP TOY

Well-known member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
2,167
Reaction score
0
Location
Morton, IL
Earlier today I went to turn on the xbox, and it wouldnt turn on. Just a green light flashed and then it turned off. On the third try the xbox turned on and then started flashing a red and green light for a little then turned back off. I tried again ten minutes later, and it turned on then off, on then off like before. Then finally it turned back on and ran like it had no problems. Then I took it back downstairs, and it started flashing red and green again....then brought it back up and it still starts flashing red and green...

xbox-scene says that flashing probably means a bad chip or bad image. So do I need to buy a new chip and install it? Anyone else ever had this problem. Pisses me off because I have barely even used this. I got it christmas 2003 and i have only used it like 60 days or so out of the whole time, it was a present, and im not a huge gamer.
 

ThaLord

Well-known member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
1,291
Reaction score
0
Location
Cicero
stupid thing to ask.. but make sure the AV pack is plugged in.. if you don't have the Audio Video Adaptor plugged in all the way.. it will do that...

HTH's
 

98 TGP TOY

Well-known member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
2,167
Reaction score
0
Location
Morton, IL
Yea, I tried everything. Plugged in, un plugged, flipped the power side...

Something I just noticed. I only have the press the button once. It does a quick green flash, a longer grean flash, then it starts to flash red and green......
 

98 TGP TOY

Well-known member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
2,167
Reaction score
0
Location
Morton, IL
False alarm. I decided to take a vacuum to it and sucked through the ventilation holes. Started right up afterwards. I talked to the teck support guy....well a guy reading off of a computer screen......but he said that it may have gotten dusty because the xbox was on the carpet for the past week. So note to all, dont put xbox on carpet and dont leave games in overnight....Now back to PG2
 
M

Monkey Helmet

Guest
Originally posted by 98 TGP TOY@Feb 4 2005, 10:31 PM
False alarm.  I decided to take a vacuum to it and sucked through the ventilation holes.  Started right up afterwards.  I talked to the teck support guy....well a guy reading off of a computer screen......but he said that it may have gotten dusty because the xbox was on the carpet for the past week.  So note to all, dont put xbox on carpet and dont leave games in overnight....Now back to PG2
[snapback]70423[/snapback]​
Since when do you have PGR2?
 

98 TGP TOY

Well-known member
Joined
Feb 9, 2008
Messages
2,167
Reaction score
0
Location
Morton, IL
Since about a week ago....I havent played it much. Its not even mine, my roommate bought it for his xbox, but his is in his room and mines in the main room. So we have been playing there......
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom