whys the tool bar moved?


Fish

From the mean streets....
Donating Member
Joined
Aug 3, 2007
Messages
36,447
Reaction score
204
Location
Chiraq
the bar is moved yes, the problem he is having is his phone wont allow him to change styles
Ahh. Fuck that. I'll keep it this way. If I was still on edge I'd go to worksafe. I can live with this on my phone. I'm even on it now. Lol.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
174,917
Reaction score
15,782
Location
Elgin
i have a mod on the board that forces most mobile device browsers to default to worksafe. however, since i changed to a new worksafe style, the ID was changed. i think i may have fixed it now
 

DanJoy

Well-known member
Super Moderator
Joined
May 25, 2007
Messages
29,707
Reaction score
2,364
Location
Aurora
My blackberry shows the board in worksafe on it own.
 

Fish

From the mean streets....
Donating Member
Joined
Aug 3, 2007
Messages
36,447
Reaction score
204
Location
Chiraq
God damn you Mook. Now I see a bunch of white.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
174,917
Reaction score
15,782
Location
Elgin
ill fix it for iphones. just for fishy
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
174,917
Reaction score
15,782
Location
Elgin
should go back to the normal style for you now.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom