• Hi Guest, welcome to TCG 2.0. Please refer to the FAQ in User Support before you do anything else. It will make the transition MUCH easier.

    IF YOU ARE SEEING AN "OOPS" ERROR PAGE, IT IS LIKELY BECAUSE YOUR BROWSER HAS NOT UPDATED YOUR CACHE. YOU CAN EITHER CLICK FORUMS AT THE TOP LEFT OR VISIT THECHICAGOGARAGE.COM AND BOOKMARK THAT. - Love, Mook

whoosh whoosh and a big pop

Sinister Drag Designs

SinisterDragDesigns.com
Joined
Aug 3, 2007
Messages
4,876
Reaction score
0
Location
Chicago, IL
ok my car made this horrible , whipping noise twice then made a loud polike brown paper bag going off under my hood, i pulled over immeditly and saw the hose going from the bypass actuater(that round cylinder thing, popped off and the hose was still attached to thethe splitter device on top of the blower(peice with three hoses coming off of it. i put this hose back on but and everything is fine still pulls just as hard and still goes to 11.5 pounds of boost on the 3.25 . No problems since and ive gotton on it to test this and nothing

what would of caused this

the noise it made before it popped was the same sound a blow off valve makes on aturbo if its at 0 vac and 0 boost and it releses pressure and theres not enough force to make a swoosh sound, so it kind of farts and whipples,bad descripion i know. but if anyone know anything please tell me
 

2KREDGHOST

Well-known member
Joined
Nov 13, 2008
Messages
1,566
Reaction score
0
Originally posted by sinr247@Sep 9 2005, 07:36 PM
ok my car made this horrible , whipping noise twice then made a loud polike brown paper bag going off under my hood, i pulled over immeditly and saw the hose going from the bypass actuater(that round cylinder thing, popped off and the hose was still attached to thethe splitter device on top of the blower(peice with three hoses coming off of it. i put this hose back on but and everything is fine still pulls just as hard and still goes to 11.5 pounds of boost on the 3.25 . No problems since and ive gotton on it to test this and nothing

what would of caused this

the noise it made before it popped was the same sound a blow off valve makes on aturbo if its at 0 vac and 0 boost and it releses pressure and theres not enough force to make a swoosh sound, so it kind of farts and whipples,bad descripion i know.  but if anyone know anything please tell me
[snapback]97414[/snapback]​

Glad the car is ok as for your question your guess is as good as mine.

Leo
 

Sinister Drag Designs

SinisterDragDesigns.com
Joined
Aug 3, 2007
Messages
4,876
Reaction score
0
Location
Chicago, IL
Originally posted by 2KREDGHOST+Sep 10 2005, 01:20 PM-->
<!--QuoteBegin-sinr247
@Sep 9 2005, 07:36 PM
ok my car made this horrible , whipping noise twice then made a loud polike brown paper bag going off under my hood, i pulled over immeditly and saw the hose going from the bypass actuater(that round cylinder thing, popped off and the hose was still attached to thethe splitter device on top of the blower(peice with three hoses coming off of it. i put this hose back on but and everything is fine still pulls just as hard and still goes to 11.5 pounds of boost on the 3.25 . No problems since and ive gotton on it to test this and nothing

what would of caused this

the noise it made before it popped was the same sound a blow off valve makes on aturbo if its at 0 vac and 0 boost and it releses pressure and theres not enough force to make a swoosh sound, so it kind of farts and whipples,bad descripion i know.  but if anyone know anything please tell me
[snapback]97414[/snapback]​

Glad the car is ok as for your question your guess is as good as mine.

Leo
[snapback]97447[/snapback]​
[/b]
someones gotta know, no mechanic knows what that is from telling him the prob
 

SaturdaysGS

Well-known member
Joined
Jul 15, 2007
Messages
4,119
Reaction score
4
Location
Chicago (Southside)
Bob, I remember reading about someone having this "problem" or happen to them on ClubGP, might wanna try a search over there, though I wouldnt know what you'd type in search..
 

Sinister Drag Designs

SinisterDragDesigns.com
Joined
Aug 3, 2007
Messages
4,876
Reaction score
0
Location
Chicago, IL
Originally posted by SaturdaysGS@Sep 10 2005, 03:34 PM
Bob, I remember reading about someone having this "problem" or happen to them on ClubGP, might wanna try a search over there, though I wouldnt know what you'd type in search..
[snapback]97464[/snapback]​
ill try that i figured some one in the clubwould have heard somthing about this, o and saturdaygs do u still want to meet about that airbox
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom