Smilies

The Italian

But not Italian
Donating Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
7,541
Reaction score
101
Location
Gilbert, AZ
Looks like I'm having an issue using smilies. I can see them on the right when replying to a thread but I can't click to insert.

But in creating this thread, I can insert.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,778
Reaction score
2,532
Location
Elgin
Quick reply insert works. Testing advanced reply.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,778
Reaction score
2,532
Location
Elgin
Works fine on both quick reply and advanced.

What browser? Desktop? Phone?
 

Sprayin

Public Enemy #1
Donating Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
17,474
Reaction score
299
Location
Chicago, IL
I had trouble with this last time I used the browser. I couldn't get any of the ones that weren't in the quick insert thing. On computer.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,778
Reaction score
2,532
Location
Elgin
How long ago was that?
 

Sprayin

Public Enemy #1
Donating Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
17,474
Reaction score
299
Location
Chicago, IL
Within the last week or so? I don't remember, I rarely use the browser.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,778
Reaction score
2,532
Location
Elgin
I have a speed tweak enabled within Cloudfare (our cloud based service) that might be interfering with a few things for some of you. I just recently re-enabled it.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,778
Reaction score
2,532
Location
Elgin
They dont work on tapatalk. Silly.
 

The Italian

But not Italian
Donating Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
7,541
Reaction score
101
Location
Gilbert, AZ
They... for whatever reason... seem to be working now so I'll just :gtfo2:
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom