Ram-Air??

nmskull66

Blowing up one 3800 at a time
Joined
May 14, 2009
Messages
1,078
Reaction score
0
Location
Elmwood Park
I want to make my hood funcional instead of just helping cool the engine.

This is what i was thinking..





Try to understand my pics.. but what i was thinking was cut out the red circled hole in the hood and run a pipe from there to a hole in my intake tube.. but my main concern would be that the air would be unfiltered and all that crap go in the engine but i want to know what you guys think??
 

10sec

I haz dat teddy bear smile.
Donating Member
Joined
Jul 26, 2008
Messages
23,581
Reaction score
281
uhh... i would just make a hole in the hood and let the air circulate around the engine bay or something. Doing that to your intake won't really "help" but if it were my car i would just leave well enough alone and not touch it :rofl:
 
OP
nmskull66

nmskull66

Blowing up one 3800 at a time
Joined
May 14, 2009
Messages
1,078
Reaction score
0
Location
Elmwood Park
yea i was just wondering if it were possible or even worth doing..
 
OP
nmskull66

nmskull66

Blowing up one 3800 at a time
Joined
May 14, 2009
Messages
1,078
Reaction score
0
Location
Elmwood Park
thats exactly what i was thinking.. idk it would be impossible and the gain probably wouldnt even be worth it and it would look retarded
 

OffshoreDrilling

This is my safe space
Donating Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
29,218
Reaction score
281
Location
Chicago
The only ram air your car needs is a top swap. The whole "ram air" thing is pretty much a gimmick.
 
OP
nmskull66

nmskull66

Blowing up one 3800 at a time
Joined
May 14, 2009
Messages
1,078
Reaction score
0
Location
Elmwood Park
well all i need for the top swap is the gaskets and to get my LIM cleaned up
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom