Pop ups?

Burtonrider10022

Well-known member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
13,048
Reaction score
15
Location
Milwaukee, WI
Wtf. i keep getting pop-up ads everytime im on TCG lately. My pop up blocker on my laptop or multiple computers at work dont block em either. Anyone else seeing this? and its usually thread oriented, in that XBox Live thread an XBox oriented Ad popped up
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
163,957
Reaction score
1,880
Location
Elgin
TCG does not have any popups or ad software on the site. can you screencap what you're seeing?

you might also have spyware on your computer
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
163,957
Reaction score
1,880
Location
Elgin
also, what browser are you using
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
163,957
Reaction score
1,880
Location
Elgin
print screen button on the keyboard...then past it into word or photoshop. save, done

and ive never once gotten popups on this site, no matter what computer / browser i use. and no one has told me otherwise :dunno:
 

Burtonrider10022

Well-known member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
13,048
Reaction score
15
Location
Milwaukee, WI
Internet explorer

im also seeing intermittanty the key words in my, or other posts turn colors (green maybe) and become links. Like the word Audi in my sig became a link to an Audi Website
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
163,957
Reaction score
1,880
Location
Elgin
hmmmmm...............thats something like clubgp has only i didnt install anything like that on my board...it takes keywords and makes them ad links...yea, for sure screen cap this
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
163,957
Reaction score
1,880
Location
Elgin
press print screen, go into mspaint, then edit > paste. should work
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
163,957
Reaction score
1,880
Location
Elgin
i'm gonna try something....let me know if youre still seeing these ad links in the next 5 minutes or so
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
163,957
Reaction score
1,880
Location
Elgin
press print screen, open up mspaint, click edit, then paste, save whatever pastes
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
163,957
Reaction score
1,880
Location
Elgin
allright. ive disabled something. let me know if anything changes
 

Burtonrider10022

Well-known member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
13,048
Reaction score
15
Location
Milwaukee, WI
i got that dammit! but nothing happens when i hit the damn button lol

i will save it when i see it! now there are links in the words casino and cash in th user area


over there
<----
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
163,957
Reaction score
1,880
Location
Elgin
i dont think you got it man. when you press print screen, nothing is supposed to happen. its just like copying a link or something. it will only show up when you paste into paint or photoshop or even word
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
163,957
Reaction score
1,880
Location
Elgin
u can email me the document if u want
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom