Photo attachment error

ilikemtb999

I eat dirt
Donating Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
69,196
Reaction score
351
Location
Denver, CO
I keep getting an error trying to upload an attachment. Doesn’t matter what picture. This is on my iPhone.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,725
Reaction score
2,466
Location
Elgin
Desktop?

I thought you said you used tapa for image uploads?
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,725
Reaction score
2,466
Location
Elgin
What type of file extension?
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,725
Reaction score
2,466
Location
Elgin
What does the error say?
 

ilikemtb999

I eat dirt
Donating Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
69,196
Reaction score
351
Location
Denver, CO
iPhone browser, worksafe (and mobile) won’t work. Tapa compresses a lot so only use it for shit pics.

Just a standard jpeg
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,725
Reaction score
2,466
Location
Elgin
Bump this in the AM and I'll troubleshoot.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,725
Reaction score
2,466
Location
Elgin
The security token error has been around for a long time and just randomly pops up (usually on attachments). Likely, its something to do with the specific styles as they are heavily modified. I dont think we even have a default (non modified) style available to test...BUT, thats gonna be my guess...or a VB system file is corrupt or missing but I'm gonna guess its the style.

As for the file attachment....you tend to post really nice pics so I'm guessing they are huge file size (by VB standards)...so its possible the error is from the file being too big. Tho I believe I have no limit on attachments but its still possible the site is flipping out.

Let me tweak a setting to see if it does anything...guessing not, but worth a shot.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,725
Reaction score
2,466
Location
Elgin
Its also very possible that the image is exceeding the dimensions maximum, which I had totally forgot I set. Let me see if I can set those to no max.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,725
Reaction score
2,466
Location
Elgin
Joel, give it a shot. I set no limit to attachments, essentially.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom