Need help guys!!

cobraj

Well-known member
Joined
Feb 7, 2005
Messages
1,891
Reaction score
0
We installed a BF 2.93 and idlers today along with NGK TR6's gapped at .025. Im getting dyno tuned on Tuesday and I just took the car for a short cruise (did NOT get into boost) and its bucking at a cruising idle and under deceleration. It can be felt as well as I can hear the exhaust burble when it happens. Any thoughts, Bobs out of town and I need to get this thing right by Tuesday morning. :dunno:
 

Flatliner

I'm kind of a big deal...
Joined
Mar 3, 2004
Messages
35,000
Reaction score
0
CAI/ MAF??? Do you have in same position?
 
OP
cobraj

cobraj

Well-known member
Joined
Feb 7, 2005
Messages
1,891
Reaction score
0
Flatliner said:
CAI/ MAF??? Do you have in same position?
Yeah I checked all that and disconnected the battery and its still doing it.
 

Flatliner

I'm kind of a big deal...
Joined
Mar 3, 2004
Messages
35,000
Reaction score
0
Is the air intake stock/ after market, which one, did you remove for any reason and put back on?

Do you have the stock tune in or a base tune in?
 
OP
cobraj

cobraj

Well-known member
Joined
Feb 7, 2005
Messages
1,891
Reaction score
0
Flatliner said:
Is the air intake stock/ after market, which one, did you remove for any reason and put back on?

Do you have the stock tune in or a base tune in?
JLT RAI and its the stock tune.
 

Flatliner

I'm kind of a big deal...
Joined
Mar 3, 2004
Messages
35,000
Reaction score
0
Did you just put in on today, or was it already on there before the pulley change?

What you changed should have had no effect on your car if you are not on boost. My suggestion if you have time is put plugs back to normal gapping and see if that makes a difference for now.
 
OP
cobraj

cobraj

Well-known member
Joined
Feb 7, 2005
Messages
1,891
Reaction score
0
The intake has been on there since last summer.
 

TCG Member 5219

Well-known member
Joined
Mar 22, 2005
Messages
12,450
Reaction score
9
cobraj said:
We installed a BF 2.93 and idlers today along with NGK TR6's gapped at .025 (thats what Bob wanted). Im getting dyno tuned on Tuesday and I just took the car for a short cruise (did NOT get into boost) and its bucking at a cruising idle and under deceleration. It can be felt as well as I can hear the exhaust burble when it happens. Any thoughts, Bobs out of town and I need to get this thing right by Tuesday morning. :dunno:
Gap should be .32-.38. Mine were gapped at .35 and ran smooth as glass. Tuned by DynotuneMP.com
 

noavgcobra

Well-known member
Joined
Aug 14, 2006
Messages
528
Reaction score
0
mine are also at .35 with a poted and pullied blower....give it a shot
 
OP
cobraj

cobraj

Well-known member
Joined
Feb 7, 2005
Messages
1,891
Reaction score
0
Re-gapped to .032 and its running fine now. I woundnt have been able to drive it to rockford for the tune on tuesday the way it was running.
 
OP
cobraj

cobraj

Well-known member
Joined
Feb 7, 2005
Messages
1,891
Reaction score
0
Will do, hoping for some good ones considering it put down 410 rwhp with just a cold air and exhaust on the stock tune.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom