On Topic Nationwide Comcast Outage?


daturbosix

HNIC @ GoodFellas Garage
TCG Sponsor
Joined
Mar 2, 2008
Posts
14,962
Reaction score
6,125
Location
Aurora
i cant even get into the app to report my outtage for credit!! :mad:
 

Gav'sPurpleZ

If you fail to plan, you're planning to fail
TCG Sponsor
Donating Member
Joined
Mar 3, 2008
Posts
36,106
Reaction score
4,258
Location
Pingree Grove IL
Started with the router not having internet access. Then the modem started cycling.

Modem is now 'normal' but the router still cannot provide internet access.

I called Comcast, line was busy LOL
 

DEEZUZ

IT'S BRETT BUBBLE TIME
Donating Member
Joined
Nov 20, 2008
Posts
63,099
Reaction score
28,591
Location
NWI
Out at work as well
 

Fish

From the quiet street
Donating Member
Joined
Aug 3, 2007
Posts
37,259
Reaction score
1,124
Location
Hanover Park
Website is up now.

I got a notification saying my home hubs were offline. Couldnt teamview into the laptop. Thought it was just on our end. Nevermind.
 

Fish

From the quiet street
Donating Member
Joined
Aug 3, 2007
Posts
37,259
Reaction score
1,124
Location
Hanover Park
I post that and my hubs report back and can do everything now. Crisis averted. Everyones wives can now go back to candy crush saga.
 

Pewter-Camaro

TCG Elite Member
Joined
May 28, 2011
Posts
3,291
Reaction score
1,359
Location
South of Wisconsin.
It’s slowly coming back up. My employees on Comcast have been trickling back into the systems. Now if it will just come back up here at home I’ll be golden.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom