Kenwood DNX6160 Navigation receiver reg. $999 for $499 wont last long

OP
JDHedman

JDHedman

" The Remote Start Guy "
Joined
Jun 5, 2009
Messages
6,215
Reaction score
0
Location
Algonquin
We had like 14 when they went atrisk have like 6 still. Lol
 

hellraiser319

Hellraising since 1986
Joined
May 17, 2010
Messages
1,324
Reaction score
0
Location
West Bend, WI
This one has built in nav, built in bluetooth, DVD... just have to run antenna, bluetooth mic. Actually a pretty decent unit, they use Garmin for the navigation.
 

smug

Please go back to eating crayons
Joined
Aug 4, 2007
Messages
7,063
Reaction score
2
Location
Cedar Lake, IN
This one has built in nav, built in bluetooth, DVD... just have to run antenna, bluetooth mic. Actually a pretty decent unit, they use Garmin for the navigation.
Ahhh I just remember that some of the Kenwood units needed an additional nav unit. Other wise it was just a fancy touch screen radio.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
165,287
Reaction score
3,021
Location
Elgin
the USB connection is at the rear i assume?
 
OP
JDHedman

JDHedman

" The Remote Start Guy "
Joined
Jun 5, 2009
Messages
6,215
Reaction score
0
Location
Algonquin
this one does require a Ipod cable from kenwood its like $32 retail
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
165,287
Reaction score
3,021
Location
Elgin
i dont use an ipod. id just be connecting my phone via usb.
 

Yaj Yak

Harbor Master
Donating Member
Joined
May 24, 2007
Messages
90,618
Reaction score
1,631
but you could always just put an extension cable on the usb input and put it anywhere you want mookie pants.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
165,287
Reaction score
3,021
Location
Elgin
i know. just wanted to verify where it was KEVIN.
 

Yaj Yak

Harbor Master
Donating Member
Joined
May 24, 2007
Messages
90,618
Reaction score
1,631
ill show you where it's gonna go you big teddy bear.
 
OP
JDHedman

JDHedman

" The Remote Start Guy "
Joined
Jun 5, 2009
Messages
6,215
Reaction score
0
Location
Algonquin
but you could always just put an extension cable on the usb input and put it anywhere you want mookie pants.
its like a 3' usb cord coming out of the back of the unit. I would extend it and run it to a convenient location but thats just me. I have seen lots of people just run it to the glove
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
165,287
Reaction score
3,021
Location
Elgin
how much is the install kit and whats installation run?
 

Yaj Yak

Harbor Master
Donating Member
Joined
May 24, 2007
Messages
90,618
Reaction score
1,631
i dont want to poop on anyones parade, but to get a double din to fit in a grand prix from 97-03 is a project and a half, do-able with some fiberglassing, moving heater controls, etc... but still- a project and a half.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
165,287
Reaction score
3,021
Location
Elgin
....isnt the grand prix a double din to being with?
 

Yaj Yak

Harbor Master
Donating Member
Joined
May 24, 2007
Messages
90,618
Reaction score
1,631
.......no.

din and a half.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
165,287
Reaction score
3,021
Location
Elgin
:fu:

i dont think ive ever put a headunit in a grand prix so i guess thats why i was misinformed.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom