Issue when using Chrome

Burtonrider10022

Well-known member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
13,048
Reaction score
15
Location
Milwaukee, WI
I assume this is just my browser and not a site issue, but was curious if anyone knew of a fix. When I hover my cursor over an image, I get the little box pictured below. It's annoying in general, but when I'm on TCG I cannot click on a smiley w/o shift+a or shift+r. In the attached picture my cursor was hovering over the smiley, IDK why it didn't show it in the screen shot.

I've gone through Chromes settings and I don't see anything. The only add-ons I'm running are Ad-Block Plus, Browser Lock, and Awesome Screenshot. This happens on both my Win 7 laptop and my Win XP work computer, both using Chrome.


Suggestions?
 

Attachments

Flyn

Go ahead. I'll catch up.
Super Moderator
Donating Member
Joined
Mar 1, 2004
Messages
47,726
Reaction score
548
Location
Selling homes on the Gulf Coast of Florida
This might be a personal question but do you have a Broadband dongle? :smile:

Google thinks it's a broadband accelerator problem.

I thought it would be one of the add ons.
 

Burtonrider10022

Well-known member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
13,048
Reaction score
15
Location
Milwaukee, WI
Well, I don't often discuss my dongle in public, but yes (and no...).


And by that I mean at work, I use my phone to tether, but at home this happens on my laptop while connected to WiFi.

I wonder if it's the tethering PROGRAM, though. Because I have the easytether software installed on my laptop...
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom