has any1 ever??????

sonicblue2003

AKA 1SLOWFOX
Joined
Nov 9, 2004
Messages
2,309
Reaction score
1
Location
woodridge
has any1 ever replaced the studs that come out of the pass-side exhaust/header? was removing my x-pipe to put cats on for emissions and the dick head that put it on crossed threaded one of the nuts going on. I have only 1 nut on it know no leak but I have to fix it. Do the studs screw in or are they presssed it? That for any input. Tom
 
Joined
Jun 18, 2006
Messages
1,878
Reaction score
0
pound it out wit hammer, and put a nut boltand washer threw....problem solved
 

sonicblue2003

AKA 1SLOWFOX
Joined
Nov 9, 2004
Messages
2,309
Reaction score
1
Location
woodridge
do not think that will work considering there would not be enough room to hold the bolt to tighten it.
 

batman

Surrounded by 10 points
Joined
Feb 21, 2005
Messages
30,195
Reaction score
0
threads into the head for a 5.0..dunno about 4.6's..pull off header and tap the hole
 

sonicblue2003

AKA 1SLOWFOX
Joined
Nov 9, 2004
Messages
2,309
Reaction score
1
Location
woodridge
Box 2 said:
threads into the head for a 5.0..dunno about 4.6's..pull off header and tap the hole
on the pass side the stud is fixed to the heder. want to knoww if its pressed in or screwed in.
 

FuelSlut

FK RED STAR
Joined
Nov 9, 2005
Messages
1,969
Reaction score
0
sonicblue2003 said:
on the pass side the stud is fixed to the heder. want to knoww if its pressed in or screwed in.
its screwed in. generally when you change the factory x pipe you sould replace the studs with longer ones depending on the fit of the x pipe. napa carries them, advance auto also. they r like $7 if I remember correctly.
 

FuelSlut

FK RED STAR
Joined
Nov 9, 2005
Messages
1,969
Reaction score
0
N20GT said:
The studs screw in and are IMPOSSIBLE to get out it seems. I fought with mine all day yesterday. I have a thread going too, check out the suggestions/pics. Not sure if mine is the same design as yours, but if it is ur in for alot of cussing and wrench throwing.

http://www.chicagosvt.com/forums/showthread.php3?p=258440#post258440
How did you try to remove them? What I did was I screwed the nut back on the stud as tight as I could and then I broke it loose. But then again my car only had like 10k on it when i did it so it wasnt all rusted on completly. I feel your pain though man good luck keep wrenchin.
 

sonicblue2003

AKA 1SLOWFOX
Joined
Nov 9, 2004
Messages
2,309
Reaction score
1
Location
woodridge
I am going to get it red hot and just unscrew it. the car only has 18,000 miles not much rust on the bolt, its just the asshole that put the pipe on crossthreaded it going on. So when I took it off that was it.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom