• Hi Guest, welcome to TCG 2.0. Please refer to the FAQ in User Support before you do anything else. It will make the transition MUCH easier.

    IF YOU ARE SEEING AN "OOPS" ERROR PAGE, IT IS LIKELY BECAUSE YOUR BROWSER HAS NOT UPDATED YOUR CACHE. YOU CAN EITHER CLICK FORUMS AT THE TOP LEFT OR VISIT THECHICAGOGARAGE.COM AND BOOKMARK THAT. - Love, Mook

Goofy formatting..

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
162,617
Reaction score
773
Location
Elgin
Haven't noticed it at all today but could have been server related.

Had a few complaints about phone browser formatting as well.

Nothing has changed site settings wise. I'll look into it in the am.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
162,617
Reaction score
773
Location
Elgin
Site appears to be loading funky in mobile browsers right now. Mainly, the share and likes count is showing up as text and not images....strange.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
162,617
Reaction score
773
Location
Elgin
I'm not having it happen in chrome or firefox.
 

Mike K

Forum Sponsor
TCG Sponsor
Joined
Apr 11, 2008
Messages
12,799
Reaction score
18
I'm on Safari and it's all fubar'd.
 

LiquidPen

Forum Sponsor
TCG Sponsor
Joined
Jun 23, 2011
Messages
3,075
Reaction score
11
Location
Bartlett, IL
its wierd on last 3 posts its ok.. on first two its not.. and top of page still shows same as my screen shot.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
162,617
Reaction score
773
Location
Elgin
Not sure wtf happened. I havent touched the site.

I'll talk with Jack in the am.
 

LiquidPen

Forum Sponsor
TCG Sponsor
Joined
Jun 23, 2011
Messages
3,075
Reaction score
11
Location
Bartlett, IL
now its all fubar'd again after a refresh.. when you post and it refresh by self it's ok until a manual refresh.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
162,617
Reaction score
773
Location
Elgin
:dunno: I have no issues on a widows desktop or chromebook.

But I can replicate it in an android browser.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
162,617
Reaction score
773
Location
Elgin
Half of it is fixed. It has to do with vbseo. Turned off the share option that was at the bottom right of posts so that cleans that up....however, it seems that on updated versions of browsers, the likes pop out menu at the top right is faulty....code perhaps. Looking into it.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
162,617
Reaction score
773
Location
Elgin
Thanks to Jack and his problem solving skills, we should be back to normal :bigthumb:
 

Jack1

Admin
Admin
Joined
Dec 31, 1969
Messages
6,349
Reaction score
2
It should now be fixed.. if you're still seeing it, make sure to clear your cache before reporting a problem.

The issue was with VBSEO using vb statements in their CSS code. Chrome ignored it, other browsers, not so much.

Code:
.vbseo_buttons .vbseo_liked {
	border-color:#D5D5D5 #B3B3B3 #999999;
	border-style:solid;
	border-width:1px; 
	background-image: url(../images/forum/vbseo_like.png);
	background-position: 5px center;
	background-repeat: no-repeat;
	-moz-border-radius: 5px;
	-webkit-border-radius: 5px;
	border-radius: 5px; 
	clear: both;
	display: block;
	padding: 7px ;
	padding-left: 25px;
	margin: 10px;
/*	<vb:if condition="$stylevar['textdirection'] == 'rtl'">
		background-position: right;
	</vb:if>
*/
}
/*
.vbseo_liked_image {
	left:{vb:math 10px/2};
	position:absolute;
	top: {vb:math 10px/2};
} 
*/
I ended up commenting out the offending code, so their might be some side effects... I guess we'll wait and see
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
162,617
Reaction score
773
Location
Elgin
Actually, chrome is now acting up...stand by.

edit: should be fixed now
 

The Italian

But not Italian
Donating Member
Joined
Jan 31, 2008
Messages
7,437
Reaction score
47
Location
Gilbert, AZ
It should now be fixed.. if you're still seeing it, make sure to clear your cache before reporting a problem.

The issue was with VBSEO using vb statements in their CSS code. Chrome ignored it, other browsers, not so much.

Code:
.vbseo_buttons .vbseo_liked {
	border-color:#D5D5D5 #B3B3B3 #999999;
	border-style:solid;
	border-width:1px; 
	background-image: url(../images/forum/vbseo_like.png);
	background-position: 5px center;
	background-repeat: no-repeat;
	-moz-border-radius: 5px;
	-webkit-border-radius: 5px;
	border-radius: 5px; 
	clear: both;
	display: block;
	padding: 7px ;
	padding-left: 25px;
	margin: 10px;
/*	<vb:if condition="$stylevar['textdirection'] == 'rtl'">
		background-position: right;
	</vb:if>
*/
}
/*
.vbseo_liked_image {
	left:{vb:math 10px/2};
	position:absolute;
	top: {vb:math 10px/2};
} 
*/
I ended up commenting out the offending code, so their might be some side effects... I guess we'll wait and see
Yea... cuz THAT makes sense. LOL.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom