going to BYRON-TODAY-SUNDAY-OCT.-25TH

AlterEgo

Active member
Joined
Apr 7, 2009
Messages
38
Reaction score
0
we are all going to BYRON - i called and they are drying the track as we speak - no rain in sight according to the weather channel - so we are going to head up there around 11ish...:bigthumb:

me and the neon
jeff and the hatch
pete and integra
 

Bru

Well-known member
Super Moderator
Donating Member
Joined
May 24, 2007
Messages
37,114
Reaction score
227
I'm seriously thinking about it.
 

Bru

Well-known member
Super Moderator
Donating Member
Joined
May 24, 2007
Messages
37,114
Reaction score
227
Aight. I'm in. Probably be up there in an hour and 45 minutes.
 

Jakeman17

Well-known member
Joined
Aug 1, 2009
Messages
1,728
Reaction score
0
Location
Algonquin
not going today. I am gonna set up a day in nov with another forum im part of and let you know the date
 

Bru

Well-known member
Super Moderator
Donating Member
Joined
May 24, 2007
Messages
37,114
Reaction score
227
Out here. looks like theyre not using a bunch of lanes. the lanes the are using are apcked
 

macleod

Well-known member
Joined
Sep 27, 2009
Messages
74
Reaction score
0
SmokedputZ28 is there today with Speed Inc. I wanted to go with but Im on call for work and I know damn well the second I get out there Ill get a damn call!!!!! Good luck to those racing and come back with some new bests.
 

Bru

Well-known member
Super Moderator
Donating Member
Joined
May 24, 2007
Messages
37,114
Reaction score
227
If it wasn't for the breakage we could have gotten a bunch of more runs in. One guy chunked his engine and laid oil from the traps all the way down the return road :picard:
 

Bru

Well-known member
Super Moderator
Donating Member
Joined
May 24, 2007
Messages
37,114
Reaction score
227
Once I get home I'll upload them. Don't have much, though. Just a few Honda turds.
 

Theautoguy

Well-known member
Joined
Nov 10, 2007
Messages
2,313
Reaction score
1
Location
Machesney Park, IL
I felt like a retard, I forgot to plug the spout connector back in for my first run; 13.3 with no timing! I only got one more run and that was just a 12.5 so I folded it up for the day.

Angel, it was great to see you again, the Mustang was wild!
 

UWISHU1

Well-known member
Joined
Sep 16, 2004
Messages
5,116
Reaction score
35
Location
Hanover Park
I felt like a retard, I forgot to plug the spout connector back in for my first run; 13.3 with no timing! I only got one more run and that was just a 12.5 so I folded it up for the day.

Angel, it was great to see you again, the Mustang was wild!
:wavey:
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom