FREE: Intel i5-750 2.66GHZ 4core, 4GB DDR3 RAM + MOBO


Thirdgen89GTA

Aka "That Focus RS Guy"
Joined
Sep 19, 2010
Messages
12,859
Reaction score
1,682
Location
Buffalo Grove
Intel i5-750 4 cores @ 2.66ghz
Intel DP55WB Mainboard
4GB DDR3 Kingston RAM

Still works. Yet another core system I have. That somehow I don't even remember what computer I had it built in lol. I just have it in a box and know it works.

This one is very clean, and I even cleaned the CPU for you and re-applied some Arctic Alumina Ceramic compound. I might have higher capacity RAM laying around. As I clean out my shit, if I find it and if its compatible I'll toss it in there. So you could end up with 8 or 16GB. :)

Note, older intel I series didn't have GPU on-board graphics. So you'd need a GFX card to make it work. Its got PCIe so anything should work.

IMG_0917.jpeg
IMG_0920.jpeg


IMG_0921.jpeg
 
OP
Thirdgen89GTA

Thirdgen89GTA

Aka "That Focus RS Guy"
Joined
Sep 19, 2010
Messages
12,859
Reaction score
1,682
Location
Buffalo Grove
Come picks it ups and its yourses. If you wanna meet close by. Woodfield Mall area would probably work, it'll be empty as fuck now. And hooters is nearby so maybe I'll take home some TMI boneless wings. :)

I hooked it up to the ATX power supply and it has one solid half second beep. Which according to the manual is a diagnostic code for "ready to boot but no boot device found".

I don't know what the video output is because my only PCIe video card is the RTX 2080 in my Gaming PC. And that card requires a 6pin + 8pin. The Antech only has a single 6pin. I don't feel like ripping my gaming PC apart just to plug a newer PSU into it.
 
OP
Thirdgen89GTA

Thirdgen89GTA

Aka "That Focus RS Guy"
Joined
Sep 19, 2010
Messages
12,859
Reaction score
1,682
Location
Buffalo Grove
Also, I did find two DDR3 PC3-12800 4GB modules. But not sure if they'll work with this Mobo. Its pretty old. I'd toss those in too because otherwise they'd sit in my computer drawer doing nothing for probably another 15 years.
 

wombat

Well-known member
Donating Member
Joined
Sep 29, 2007
Messages
13,026
Reaction score
382
Location
Wood Dale, IL
Edit: reading > me. Only gfx card I have is dual 6 pin - which I'd need a new psu for anyway, thought this was in case w/ one :rofl:
 
OP
Thirdgen89GTA

Thirdgen89GTA

Aka "That Focus RS Guy"
Joined
Sep 19, 2010
Messages
12,859
Reaction score
1,682
Location
Buffalo Grove
Edit: reading > me. Only gfx card I have is dual 6 pin - which I'd need a new psu for anyway, thought this was in case w/ one :rofl:
Yeah, its "left over parts extravaganza!!!!" computer.

The PSU is probably just as old as the computer itself. A single 6pin PCIe, and it STILL has a small Floppy power connector too!!
 
OP
Thirdgen89GTA

Thirdgen89GTA

Aka "That Focus RS Guy"
Joined
Sep 19, 2010
Messages
12,859
Reaction score
1,682
Location
Buffalo Grove
Well Good News wombat wombat

I did find a case!

It’s my old yang yong cube case. Looks like it took some water damage though. And my early modding attempts kind were rough.

circa 2001 baby!

 

Ron Vogel

Well-known member
Joined
Jul 12, 2007
Messages
4,261
Reaction score
696
Location
Aurora
Come picks it ups and its yourses. If you wanna meet close by. Woodfield Mall area would probably work, it'll be empty as fuck now. And hooters is nearby so maybe I'll take home some TMI boneless wings. :)

I hooked it up to the ATX power supply and it has one solid half second beep. Which according to the manual is a diagnostic code for "ready to boot but no boot device found".

I don't know what the video output is because my only PCIe video card is the RTX 2080 in my Gaming PC. And that card requires a 6pin + 8pin. The Antech only has a single 6pin. I don't feel like ripping my gaming PC apart just to plug a newer PSU into it.
My kids confirmation was today, kind of forgot about asking you this morning sorry. I’m not doing crap on Sunday. Wood field would work.
 

PANDA

Well-known member
Joined
May 24, 2007
Messages
35,187
Reaction score
916
Location
FRG
If Ron does not take this let me know. I can meet in Algonquin on Thursday if you make it out this way.
 
OP
Thirdgen89GTA

Thirdgen89GTA

Aka "That Focus RS Guy"
Joined
Sep 19, 2010
Messages
12,859
Reaction score
1,682
Location
Buffalo Grove
My kids confirmation was today, kind of forgot about asking you this morning sorry. I’m not doing crap on Sunday. Wood field would work.
Totally forgot to respond. got busy as fuck cleaning, i actually finished! Felt insurmountable at times. I probably dumped probably 15-20 garbage bins worth of stuff I was just keeping because it was the box something I bought came in. So nice to have all that space back.

I understand if tonight wont work as its later.
 

Turtle

Well-known member
Joined
Mar 21, 2011
Messages
745
Reaction score
25
If others fail. I could meet up at woodfield on Monday.


My main rig is a e8500 core 2 duo. So anything would be a huge upgrade.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom