Connection problem tonight?

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,869
Reaction score
2,588
Location
Elgin
Site has been going on and off on my home network. I have comcast.
I can load the site with no problems on Sprints network. After a few minutes, site works fine on comcast.

Strange.
 

RICH17

Dr. Pussy Slayer, MD
Donating Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
26,071
Reaction score
250
Location
The 007
James sent me a text saying his is down since we were chatting in the box. But Im working fine at work
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,869
Reaction score
2,588
Location
Elgin
It came back on awhile ago. He's probably not hitting the "retry for live version" button.

Definitely down right now (unless you use your phone or apparently have a provider other than comcast).
 

IDAFC21

WOW.
Super Moderator
Donating Member
Joined
May 23, 2007
Messages
39,642
Reaction score
247
Location
Avondale, AZ
could maybe be comcast related somehow? ive have zero issues tonight, and my phones 3g also works flawlessly
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,869
Reaction score
2,588
Location
Elgin
Turned off Cloudflare for now. Definitely seems like there's a conflict with comcast.

Site might run a bit slower but seems to work for now.
 

DEEZUZ

Escrow shortage crew
Donating Member
Joined
Nov 20, 2008
Messages
45,300
Reaction score
1,119
Location
NWI
off and on... I have comcast
 

rocket5979

Gearhead
Joined
Nov 15, 2005
Messages
6,575
Reaction score
6
Location
Round Lake, IL
Comcast has been fucking up allot lately; in my area at least. I am real tired of my internet dropping out a few times a week. Time to bitch to them again and get another $25 off of my bill this month too. Ugh... Gladly I have a 4G phone so I just tether it to the laptop and have the net again. That is how I am posting this now. Thank god for mobile internet.
 

Outlaw

Well-known member
Joined
Jul 24, 2009
Messages
15,635
Reaction score
8
Location
Johnsburg
Steadily off for me. Even with retry button. Works on my phone
 

Burtonrider10022

Well-known member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
13,048
Reaction score
15
Location
Milwaukee, WI
Mine has been off and on on my AT&T at home for over a week now. I posted in the slow loading speed but got no love there... Assumed it was on my end and not thread worthy
 

nick122590

Well-known member
Joined
Jul 10, 2011
Messages
2,008
Reaction score
3
Location
IOWA
Idk but my internet isn't working right now. Guess ill call comcast tomarrow
 

Chester Copperpot

TCGs Far Right Leader
Donating Member
Joined
May 7, 2010
Messages
29,755
Reaction score
651
Location
Shithole, IL
At home I keep getting the error page. Here at work I get it sometimes. On my phone it's hit or miss, too.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom