Bug Report / Features Request


OP
Mook

Mook

Mr. Manager
Staff member
Admin
Joined
May 23, 2007
Posts
180,719
Reaction score
23,130
Location
Elgin
Could add it tonight but I'm lazy and dont want to walk back downstairs.
 
OP
Mook

Mook

Mr. Manager
Staff member
Admin
Joined
May 23, 2007
Posts
180,719
Reaction score
23,130
Location
Elgin
Toying with some things. Might notice changes here and there. Nothing should break the site, but holler if you hit any bugs.
 

IDAFC21

WOW.
Staff member
Moderator
Donating Member
Joined
May 23, 2007
Posts
44,586
Reaction score
3,587
Location
Avondale, AZ
I was wondering if I was seeing things :LOL: I feel better now
 

Bob Hope

Formerly Alive
Donating Member
Joined
Oct 24, 2007
Posts
75,225
Reaction score
8,727
Location
Denver
Things I’ve noticed:

search drop bar still doesn’t work. Advanced search does.

I keep having quoted messages pop up in the reply box well after I’ve already replied with them.


if I try and edit a post it’ll randomly keep jumping to the new reply at the bottom of the thread.
 

Lord Tin Foilhat

TCG Conspiracy Lead Investigator
Donating Member
Joined
Jul 8, 2007
Posts
50,018
Reaction score
14,845
Location
Riding the Hubble
Things I’ve noticed:

search drop bar still doesn’t work. Advanced search does.

I keep having quoted messages pop up in the reply box well after I’ve already replied with them.


if I try and edit a post it’ll randomly keep jumping to the new reply at the bottom of the thread.
The workaround for the page jumping while editing is to turn off the "BB Code" on the reply box by clicking on the gear icon next to the save draft floppy disk icon.

I have also noticed alerts is all over the place. sometimes it tells me something new, sometimes it doesnt show any alert with new stuff.
 
OP
Mook

Mook

Mr. Manager
Staff member
Admin
Joined
May 23, 2007
Posts
180,719
Reaction score
23,130
Location
Elgin
Things I’ve noticed:

search drop bar still doesn’t work. Advanced search does.

I keep having quoted messages pop up in the reply box well after I’ve already replied with them.


if I try and edit a post it’ll randomly keep jumping to the new reply at the bottom of the thread.
Search bar doesnt work how?

Its possible the quoted text is due to the draft system holding over previous content. If it pops up next time, click the little floppy disc and hit delete draft - see if that helps. If you leave ANYTHING in the reply box and the site has a chance to save it, it will pop up. It happens on the other Xen site I frequent.

Not sure what the deal with the last part is. I cant reproduce that.

I assume this is all happening on an iphone? What browser?
 

Bob Hope

Formerly Alive
Donating Member
Joined
Oct 24, 2007
Posts
75,225
Reaction score
8,727
Location
Denver
iPhone yes.

If I click the search bar I cannot actually type anything in it. I have to go to the advance search.
 
OP
Mook

Mook

Mr. Manager
Staff member
Admin
Joined
May 23, 2007
Posts
180,719
Reaction score
23,130
Location
Elgin
Does previous keywords pop out over the box or you just can't type at all in it?

I'll have it where previous searches appear but it's easy to get around that.
 
OP
Mook

Mook

Mr. Manager
Staff member
Admin
Joined
May 23, 2007
Posts
180,719
Reaction score
23,130
Location
Elgin
Chrome? Safari? Firefox? Something else?
 
OP
Mook

Mook

Mr. Manager
Staff member
Admin
Joined
May 23, 2007
Posts
180,719
Reaction score
23,130
Location
Elgin
Except safari is often the cause of many site issues (not just ours). Can you give Chrome a try and report back?
 

Bob Hope

Formerly Alive
Donating Member
Joined
Oct 24, 2007
Posts
75,225
Reaction score
8,727
Location
Denver
Seems silly as I have zero issues on any other xen site.
 
OP
Mook

Mook

Mr. Manager
Staff member
Admin
Joined
May 23, 2007
Posts
180,719
Reaction score
23,130
Location
Elgin
Seems silly to not just rule out the browser for me. I have the impossible task of bug testing ios issues with an android.
 
OP
Mook

Mook

Mr. Manager
Staff member
Admin
Joined
May 23, 2007
Posts
180,719
Reaction score
23,130
Location
Elgin
A quick search indicates that this is an iOS issue but NOT present on all sites...this is going back to like September. The "fix" I found was to tap the box a few times and that activates it.

HOWEVER, there was mention in October that this is also a Xen problem and would be patched. I havent gotten around to updating us since our original install back in September soooooooooooooooooooooooooooooo I'm gonna need to update us sometime soon and see if the actually pushed out a fix.
 

CMNTMXR57

GM & Holden Nutswinger
Joined
Sep 12, 2008
Posts
16,124
Reaction score
5,364
Location
Elgin
Ok, I'm on Google Chrome. And the last day or two I have noticed that when I hit refresh on my browser, any new post(s) won't be there. But if I exit the thread and come right back in there are new posts.
 
OP
Mook

Mook

Mr. Manager
Staff member
Admin
Joined
May 23, 2007
Posts
180,719
Reaction score
23,130
Location
Elgin
Probably not the right thread for it...but everyone who was hating on the other sites that have switched to Xen, hows the experience been since then? Better?
 
OP
Mook

Mook

Mr. Manager
Staff member
Admin
Joined
May 23, 2007
Posts
180,719
Reaction score
23,130
Location
Elgin
Really?
 

Lord Tin Foilhat

TCG Conspiracy Lead Investigator
Donating Member
Joined
Jul 8, 2007
Posts
50,018
Reaction score
14,845
Location
Riding the Hubble
are you surprised? I am not. Its a giant corporation that bought out 100s of forums. They will stick with a cookie cutter template and not do anything else.

gaurenfuckingteed
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom