• Hi Guest, welcome to TCG 2.0. Please refer to the FAQ in User Support before you do anything else. It will make the transition MUCH easier.

    IF YOU ARE SEEING AN "OOPS" ERROR PAGE, IT IS LIKELY BECAUSE YOUR BROWSER HAS NOT UPDATED YOUR CACHE. YOU CAN EITHER CLICK FORUMS AT THE TOP LEFT OR VISIT THECHICAGOGARAGE.COM AND BOOKMARK THAT. - Love, Mook

Being logged out after every movement on the site

CMNTMXR57

GM & Holden Nutswinger
Joined
Sep 12, 2008
Messages
10,068
Reaction score
75
Location
Elgin
I log in, post something and go to the next thread and I'm logged back out.

Log in, go to another thread, logged back out...

Process repeats itself for every move I make. Just posting this, I will have to re-log in.
 

Sprayin

Public Enemy #1
Donating Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
17,199
Reaction score
51
Location
Chicago, IL
This happened to me a while ago. I forgot what the fix was.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
162,578
Reaction score
729
Location
Elgin
I forget what the fix was. I'd have to search old threads.
 

CMNTMXR57

GM & Holden Nutswinger
Joined
Sep 12, 2008
Messages
10,068
Reaction score
75
Location
Elgin
It's only my home PC and it only happened within the last few day or two.
 

CMNTMXR57

GM & Holden Nutswinger
Joined
Sep 12, 2008
Messages
10,068
Reaction score
75
Location
Elgin
Yes, I am using Chrome also. Good point to add.

But again, here at work I'm fine (also using Chrome).
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
162,578
Reaction score
729
Location
Elgin
Wonder if Chrome is being an uppity cunt b/c we're not "secure"..
 

Yaj Yak

Harbor Master
Donating Member
Joined
May 24, 2007
Messages
89,418
Reaction score
249
im using chrome and im ok
 

CMNTMXR57

GM & Holden Nutswinger
Joined
Sep 12, 2008
Messages
10,068
Reaction score
75
Location
Elgin
The funny thing is, my version of chrome at home would probably be much more up to date than this at work because in order to update any software here, I have to go through an entire approval process and nothing can be downloaded and installed without authorization. So my point being, my version of chrome here at work is probably ancient.
 

Flyn

Go ahead. I'll catch up.
Super Moderator
Joined
Mar 1, 2004
Messages
46,479
Reaction score
55
Location
Selling homes on the Gulf Coast of Florida
I had a Chrome glitch around 2 days ago. My homepage icons changed size. I attributed it to Chrome updating without notification to me. Had to put several passwords back in and restore my settings so something definitely happened.

I ran malwarebytes and spybot just in case but they didn't find anything out of the ordinary so I assume it was a legit update?
 

Shawn1112

Well-known member
Donating Member
Joined
Aug 4, 2010
Messages
6,757
Reaction score
63
Location
Streamwood
Chrome here as well and no issues.
Used to have that issue on my ipad a few months back
 

CMNTMXR57

GM & Holden Nutswinger
Joined
Sep 12, 2008
Messages
10,068
Reaction score
75
Location
Elgin
Cleared everything, rebooted, and now I get roughly two movements before being logged out again.
 

TommyGloves

Well-known member
Joined
Aug 23, 2007
Messages
5,647
Reaction score
11
Location
CHICAGO
Try using Incognito Mode. If it works, then you might have a Chrome extension that is causing a problem.
 

CMNTMXR57

GM & Holden Nutswinger
Joined
Sep 12, 2008
Messages
10,068
Reaction score
75
Location
Elgin
Yup, it was an extension. Or so far it seems to be that I cured it. Somehow a McAfee security thingy was added to Chrome extensions. I just removed it and it seems to have worked.

Disregard. As soon as I hit submit on this, I was logged out again.
 

CMNTMXR57

GM & Holden Nutswinger
Joined
Sep 12, 2008
Messages
10,068
Reaction score
75
Location
Elgin
Just tried incognito mode and it didn't make a difference. I'm posting this in incognito now and it'll log me out after i hit submit.
 

CMNTMXR57

GM & Holden Nutswinger
Joined
Sep 12, 2008
Messages
10,068
Reaction score
75
Location
Elgin
Ok, just tried in Edge (the new name for internet explorer), same shit. 2 - 3 clicks and I'm logged back out.

SO that is a setting where on my PC?
 

Blood on Blood

rumble baby rumble
Joined
Apr 6, 2005
Messages
36,151
Reaction score
38
I have the same happening with Safari, but it happens with all sites I log into.

I updated to an IPhone 8, same shit is happening.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom