Becoming "rice" or not??

A pillar gauges to "ricer?"

  • Yes

    Votes: 4 19.0%
  • No

    Votes: 17 81.0%

  • Total voters
    21

RICH17

Dr. Pussy Slayer, MD
Donating Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
26,108
Reaction score
278
Location
The 007
I want to put some gauges in my car. And the easiest place right now is the A pillar. I am kind of thinking this is becoming to "ricer" these days and since its a Lumina I think people would lol hard when they see it.

What do you guys think?
 

K0R3AN

I Love Lamp!
Joined
Apr 29, 2008
Messages
2,315
Reaction score
1
Location
Denver, CO
If they are functional, who cares? I have gauges on my A pillar. As long as they are functional, I'd say it isn't rice.
 

ilikemtb999

I eat dirt
Donating Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
69,266
Reaction score
463
Location
Denver, CO
All you'd need is bubbly purple tint to complete the vato race car look
 

Pewter-Camaro

Well-known member
Joined
May 28, 2011
Messages
2,138
Reaction score
59
Location
NW Chi town Suburbs
I voted no but... it can be Rice depending on how its done. I've seen some stupid crap in pillar pods. Saw a guy with a Saturn that mounted 4 gauges in 2 hacked up pods. one was a fricken clock. :bowrofl: Yes AutoMeter makes clocks that will fit in your gauge pod.
 

Shadow99

Broke DSMer
Joined
Jun 7, 2011
Messages
3,660
Reaction score
7
Location
Ohare
How is it rice? Most the time actual ricers dont even have their shit running on the a pillar. I met a guy that had 2 widebands on an a pillar...not even working, so yea rice. But if theyre fully functional and help you know what your car is doing? Mine are on the pillar and i use them to help me tune.
 

Euro

GM or Nothing
Joined
Oct 22, 2007
Messages
20,143
Reaction score
12
Location
Roselle
If you want you can have my old GP pillar pod to mess with
 

erics00ls

Banned
Joined
Oct 9, 2007
Messages
44
Reaction score
0
not rice.

been thinking of getting a two gauge pod.

aeroforce and a trans temp. :jg:
 
OP
RICH17

RICH17

Dr. Pussy Slayer, MD
Donating Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
26,108
Reaction score
278
Location
The 007
If you want you can have my old GP pillar pod to mess with
I dont wanna cut something up that could be sold. They rare at all?


It'll be for trans temp and oil pressure. If theyres a third then it'll be for an afr gauge.
 

Aircal

Well-known member
Joined
Nov 10, 2008
Messages
3,791
Reaction score
91
Location
Countryside
I voted no but... it can be Rice depending on how its done. I've seen some stupid crap in pillar pods. Saw a guy with a Saturn that mounted 4 gauges in 2 hacked up pods. one was a fricken clock. :bowrofl: Yes AutoMeter makes clocks that will fit in your gauge pod.

Maybe no clock on his radio. Dosn't want to be late for work, if he's late he gets fired. he gets fired, they repo his saturn with it's rice guages....lol
 

Jfrost

Fiero's are addicting
Joined
Dec 19, 2011
Messages
2,039
Reaction score
34
Location
Brookfield
If they are functional go for it. Only reason I have a-pillar gauges still is for an Aerofoce because my stock GTP sees 3-4* kr.
 

willizm

Ho fuckin Ho!
Joined
May 13, 2009
Messages
10,605
Reaction score
182
Location
Saint John, IN
My pillar is functional(boost controller, wideband, fuel pressure) and I'd love for some jackass at a cruise night call it rice just to see what happens next :D
 

ef_vtak

Power of Dreams
Joined
Mar 25, 2009
Messages
476
Reaction score
0
My pillar is functional(boost controller, wideband, fuel pressure) and I'd love for some jackass at a cruise night call it rice just to see what happens next :D
its rice. functional or not, a pillar gauges are there to demand attention....that is rice.

if its actually needed mount it somewhere else. important gauges in the general line of sight with the cluster, less important ones in the centercounsel dash area.
 

Slow Buick

eat ass drive fast
Joined
Sep 10, 2007
Messages
24,441
Reaction score
6
Sorry, I can't take anyone who thinks showing carbon fiber on a million dollar car is rice seriously.
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom