Anyone having issues with the site?

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,679
Reaction score
2,431
Location
Elgin
Let me know...Ive had a few messages about log in issues, pm problems, etc. I havent noticed anything on my end so its hard for me to troubleshoot. Post up if you run into anything.
 

Csurane24

I like big butts and I can not lie
Joined
Jan 30, 2010
Messages
1,740
Reaction score
0
Location
Crete
I have a problem with the site. The banner at the top has been the same for like a year now
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,679
Reaction score
2,431
Location
Elgin
Thats due to laziness, not a problem :rofl:
 

Burtonrider10022

Well-known member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
13,048
Reaction score
15
Location
Milwaukee, WI
The name changed from "The Chicago Garage" to "TCG" on my tabs and browser like a week ago, does that count?
 

Mike K

Forum Sponsor
Joined
Apr 11, 2008
Messages
12,804
Reaction score
23
You take away the 3800s, F bodies and Mustangs and we don't have a site any more!
 

DynaSlim

Well-known member
Joined
Aug 13, 2012
Messages
5,539
Reaction score
8
Location
Plainfield
Yeah its only coming up TCG on goggle instead of The Chicago Garage. Can you fox it?
 

Bubbles

Well-known member
Joined
Oct 11, 2011
Messages
170
Reaction score
0
Location
Aurora, IL
I love 1-5 stud myself. I have no talent with Omaha Hilo or Hold em.

There is your poker talk :p
 

Sprayin

Public Enemy #1
Donating Member
Joined
Oct 8, 2008
Messages
17,457
Reaction score
292
Location
Chicago, IL
I dont get any sound when YouTube vids are embedded. I have to open them up in YouTube to hear it.
 
Last edited:

daturbosix

Forum Sponsor
TCG Sponsor
Joined
Mar 2, 2008
Messages
11,939
Reaction score
303
Location
Aurora
NWS section seems laggy lately. not alot of new material, im finding myself to venture to other sites for my jollys.

dislike.
 

DOC-Z

A person should NOT believe in an "ISM"
Joined
Oct 13, 2008
Messages
1,356
Reaction score
0
Location
L.I.T.H./Huntley
No problems with site, but there seems to be a few European / Mopar guy's on here and no specific forum for them.

"Build it and they will come"
 

Spivitz

The Throttle is ur friend
Donating Member
Joined
Oct 5, 2012
Messages
22,831
Reaction score
690
Location
60191
Todays should box is closed? j/K

No site problems, -------------> by far my favorite emotican:

:chug:
 

Mike K

Forum Sponsor
Joined
Apr 11, 2008
Messages
12,804
Reaction score
23
I'm getting semi-regular "500-Internal Server Error" errors. Just happened a couple of seconds ago which reminded me. Maybe once or twice a week I get it.
 

Mook

El Presidente
Admin
Joined
May 23, 2007
Messages
164,679
Reaction score
2,431
Location
Elgin
I noticed the server was rebooted so those should be gone now. I havent seen any yet...when was the last time you got the error?
 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom