20% Discount for 2009 Autobahn Grand Prix tickets

Mystic Terminator

Well-known member
Joined
Oct 6, 2004
Messages
3,150
Reaction score
0

Enter promo code AGP0920 to receive a 20% discount when purchasing online!

(Larry - I already ordered your tickets...) :headbang:

Road Racing in Chicago is Back!

After almost 40 years, the Autobahn Country Club in Joliet, Illinois is proud to bring road racing back to the Chicago area. Seven exciting racing series will compete July, 24-26 on the full 3.6 mile, Alan Wilson designed road course.

Friday, July 24, 2009
8:00 am - 8:30 am Practice - Mustang Challenge
8:40 am - 9:10 am Practice - SPEED World Challenge Touring
9:15 am - 9:45 am Practice - SPEED World Challenge GT
9:55 am - 10:35 am Practice - Cooper Tires Atlantic Championship Powered by Mazda
10:45 am - 11:30 am Practice - Star Mazda Championship Presented by Goodyear
11:40 am - 12:15 pm Practice - Patrón GT3 Challenge by Yokohama
12:25 pm - 12:55 pm Practice - Playboy Mazda MX-5 Cup
12:55 pm - 1:55 pm Lunch
2:00 pm - 2:30 pm Practice - Mustang Challenge
2:40 pm - 3:10 pm Practice - SPEED World Challenge Touring
3:15 pm - 3:45 pm Practice - SPEED World Challenge GT
3:55 pm - 4:35 pm Qualifying for Race # 1 - Cooper Tires Atlantic Championship Powered by Mazda
4:45 pm - 5:30 pm Practice - Star Mazda Championship presented by Goodyear
5:40 pm - 6:15 pm Practice - Patrón GT3 Challenge by Yokohama
6:25 pm - 6:55 pm Practice - Mazda MX-5 Cup

Saturday, July 25, 2009
8:00 am - 8:45 am Qualifying for Race # 1 - Star Mazda Championship presented by Goodyear
9:00 am - 9:30 am Qualifying for Race # 2 - Cooper Tires Atlantic Championship Powered by Mazda
9:45 am - 10:15 am Qualifying - Patrón GT3 Challenge by Yokohama
10:30 am - 11:00 am Practice - VW TDI Cup
11:15 am - 11:40 am Qualifying - SPEED World Challenge Touring
11:45 am - 12:10 pm Qualifying - SPEED World Challenge GT
12:10 pm - 1:05 pm Lunch-Mazda VIP Rides
1:05 pm - 1:45 pm Star Mazda Championship presented by Goodyear Race # 1 - 40 Minute Race
1:50 pm Grid Atlantics - Pre-Race Activities
2:05 pm - 2:50 pm Cooper Tires Atlantic Championship Powered by Mazda Race # 1– 45 Minute Race
3:15 pm - 3:45 pm Qualifying - Playboy Mazda MX-5 Cup
4:05 pm - 4:35 pm Qualifying - Mustang Challenge
4:50 pm - 5:35 pm Patrón GT3 Challenge by Yokohama Race # 5 - 45 Minutes
5:50 pm - 6:20 pm Practice / Qualifying –VW TDI Cup
6:35 pm - 7:20 pm Qualifying for Race # 2 - Star Mazda Championship presented by Goodyear

Sunday, July 26, 2009
8:25 am - 9:10 am Patrón GT3 Challenge by Yokohama Race # 6 - 45 Minutes
9:25 am - 10:10 am Mustang Challenge - 45 Minute Race
10:25 am - 11:25 am SPEED World Challenge Touring Car Race - 50 Minute Race
11:25 am - 12:05 pm Lunch
12:05 pm - 12:45 pm Playboy Mazda MX-5 Cup - 40 Minute Race
1:00 pm - 1:40 pm Star Mazda Championship presented by Goodyear Race # 2 – 40 Minute Race
1:50 pm Grid Atlantics - Pre-Race Activities
2:05 pm - 2:50 pm Cooper Tires Atlantic Championship Powered by Mazda Race # 2 – 45 Minute Race
3:10 pm - 4:10 pm SPEED World Challenge GT Race - 60 Minute Window
4:25 pm - 5:25 pm Volkswagen Jetta TDI Cup Race – 60 Minute window

http://www.autobahngranprix.com/2009 Autobahn Gran Prix Racing Schedule.pdf

https://activ.admitoneproducts.com/reserve/advance.php?event_id=263908&instance_id=1

http://www.autobahngranprix.com/



 

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Top Bottom