Forum Register TCG Mobile Casino Live Posting Feed Garage Arcade Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   The Chicago Garage > The Garage > TCG Technical > GM Tech & Discussion

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-15-2012, 09:26 PM   #1
Don't call me late for dinner!!!
 
Bones's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Nw Burbs
Posts: 421
Casino cash: $6005828
0.12 per day
Default problems installing UMI adj torque arm.

So I have a new 10 bolt in the car, drive shaft is in only problem I have left is that the new umi torque arm I bought isn't bolting on. I know I need to set pinion angle etc... but shit I can't even bolt the damn torque arm on first!!! I am wondering if I got the wrong part???

EDIT : nevermind. mod can delete this post
__________________
2009 GMC Z71 SLE
Bones is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2012, 10:55 PM   #2
in black sheep's clothing
 
wolfe's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: Si Oh Em Pee Tee Oh En
Posts: 17,481
Casino cash: $4765000
4.30 per day
Default

Why does it need to be deleted? Trying to install upside down?
__________________
Quote:
Originally Posted by IZZy View Post
We have the GFY chromosome
Quote:
Originally Posted by Dragon03 View Post
my vagina to big for your little jaun peepee
wolfe is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2012, 11:22 PM   #3
 
Shibby50's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Braidwood, IL
Posts: 4,968
Casino cash: $19477725
1.20 per day
Default

Most likely having a hard time getting the 2 bars to go over the top and bottom of the carrier. Had to use a scissor jack to spread mine a bit then pound it on lol
__________________
You're lucky that 100 shot of bbq didnt blow the welds on your nugget box!
Shibby50 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2012, 12:57 PM   #4
Don't call me late for dinner!!!
 
Bones's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Nw Burbs
Posts: 421
Casino cash: $6005828
0.12 per day
Default

Quote:
Originally Posted by Shibby50 View Post
Most likely having a hard time getting the 2 bars to go over the top and bottom of the carrier. Had to use a scissor jack to spread mine a bit then pound it on lol
YES to this post.... I used a rubber mallet and eventually it gave. Never installed a aft TA, thought it would just directly go right on.
Bones is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 06:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
no new posts