Forum Register TCG Mobile Casino Live Posting Feed Garage Arcade Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   The Chicago Garage > Classifieds > Deals

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-19-2016, 10:32 AM   #1
 
Gamble's Avatar
 
Join Date: May 2015
Posts: 1,458
Casino cash: $29235300
0.96 per day
Default Vizio 70"

Just saw this at sams for $980 ish and now it's $899 at Best Buy

Not sure how the smartcast compares to webos
And not sure how much better the hdr tv is.
https://dealsea.com/view-deal/866741
__________________
your local welding and plasma cnc dude
Gamble is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2016, 12:33 PM   #2
 
TCG Member 5219's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 12,450
Casino cash: $51139698
2.38 per day
Default

I have the 60" version of this. Got it a few weeks ago from Walmart. $678. The smartcast is AWESOME. I can throw anything from any video playing app, youtube and many other apps directly to the TV. Then it takes over and I can do what I want with my phone. They also have the vizio app that controls the TV too. So I can do everything from my phone from power up/down, to volume and changing the inputs and display settings.

Heres the best part. You can stream 4k youtube to it and 4k netflix. I have tested it and it works perfectly. What a great TV. And 4k is amazing. I say get it.
TCG Member 5219 is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2016, 12:34 PM   #3
 
TCG Member 5219's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 12,450
Casino cash: $51139698
2.38 per day
Default

Oh and you can add the smartcast extension to google chrome and cast from any computer in your house to the TV. Again, 4k works. You start a 4k video in youtube on your phone or browser, then smart cast it to the TV.
TCG Member 5219 is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2016, 12:40 PM   #4
 
Gamble's Avatar
 
Join Date: May 2015
Posts: 1,458
Casino cash: $29235300
0.96 per day
Default

Not sure I like the idea of having to use your phone as a remote
Can you use the standard remote?

We would mostly use this for Amazon fire stick tv.
Gamble is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2016, 12:42 PM   #5
TCG Conspiracy Lead Investigator
 
tinfoilhat's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Riding the Hubble
Posts: 36,347
Casino cash: $173184501
8.27 per day
Default

Yeah you can use a regular remote
__________________
"It's never too cold for swamp ass."

XBO - NinjaTurtlThong

tinfoilhat is online now   Reply With Quote
Old 12-19-2016, 12:43 PM   #6
 
TCG Member 5219's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 12,450
Casino cash: $51139698
2.38 per day
Default

Quote:
Originally Posted by Gamble View Post
Not sure I like the idea of having to use your phone as a remote
Can you use the standard remote?

We would mostly use this for Amazon fire stick tv.
Yeah it comes with a remote. But I always have my phone on me, and almost never use the remote at all. My kids lose the remotes all the time, but no care I just pull out my phone and do what I need. So its been better actually for me. I can turn down the volume when Im in another part of the house when they are watching and they are blasting it. Its great lol. Or I was able to change the input for the wife from my xbox back to cable when I was outside in the garage and she couldnt find the remote. Shes got the app on her phone now too. Its too cool.
TCG Member 5219 is offline   Reply With Quote
Old 12-19-2016, 03:13 PM   #7
 
P40E's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 7,334
Casino cash: $51356252
3.00 per day
Default

Quote:
Originally Posted by Gamble View Post
Just saw this at sams for $980 ish and now it's $899 at Best Buy

Not sure how the smartcast compares to webos
And not sure how much better the hdr tv is.
https://dealsea.com/view-deal/866741
But is it a good screen picture ?
__________________
P40E is offline   Reply With Quote
Old 12-20-2016, 01:21 AM   #8
 
2QuikTA's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 874
Casino cash: $16592900
0.29 per day
Default

No HDR...and it's still a Vizio....and it's not even the good vizio line
2QuikTA is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 12:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
no new posts