Forum Register TCG Mobile Casino Live Posting Feed Garage Arcade Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   The Chicago Garage > The Garage > Automotive Discussions > 3800 Discussion

User Tag List

Like Tree3Likes
  • 1 Post By 98GrandPrixIraqVet
  • 2 Post By ThirdgenTa

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-19-2016, 01:39 PM   #1
 
ThirdgenTa's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Aurora
Posts: 5,119
Casino cash: $19568000
1.24 per day
Default No heat

Jumped my car this morning and now my heat or ac doesn't blow at all.
Any ideas?
__________________
ThirdgenTa is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2016, 01:43 PM   #2
Chevy Humper
 
EmersonHart13's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 44,973
Casino cash: $53950000
10.25 per day
Default

Check the fuses and/or relays?
EmersonHart13 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2016, 02:55 PM   #3
 
98GrandPrixIraqVet's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Nowheresville North Dakota
Posts: 13,815
Casino cash: $125371500
8.44 per day
Default

blower motor resistor.
98GrandPrixIraqVet is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2016, 02:57 PM   #4
Chevy Humper
 
EmersonHart13's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 44,973
Casino cash: $53950000
10.25 per day
Default

Quote:
Originally Posted by 98GrandPrixIraqVet View Post
blower motor resistor.
When that goes don't you usually still have high?
EmersonHart13 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2016, 03:04 PM   #5
 
98GrandPrixIraqVet's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Nowheresville North Dakota
Posts: 13,815
Casino cash: $125371500
8.44 per day
Default

Not all the time I've replaced them before when you get NOTHING.

But yes usually when they go you usually have HI and nothing or LOW and nothing.

Blower motors go bad too and you'll have nothing.

Id rather do a blower motor than a resistor.
EmersonHart13 likes this.
98GrandPrixIraqVet is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2016, 03:16 PM   #6
 
ThirdgenTa's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Aurora
Posts: 5,119
Casino cash: $19568000
1.24 per day
Default

It was the FUSE! I took a quick look at it before and didn't see anything burnt or broken. Just got a test light to it and yup, it was broken. I do hear a sound from the blower motor that sounds like it's blowing on paper though. Never noticed it before.
ThirdgenTa is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2016, 03:19 PM   #7
 
98GrandPrixIraqVet's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: Nowheresville North Dakota
Posts: 13,815
Casino cash: $125371500
8.44 per day
Default

well at least those are less of a bitch than the resistors

Good deal at least its working now.
98GrandPrixIraqVet is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2016, 11:53 AM   #8
 
ThirdgenTa's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Aurora
Posts: 5,119
Casino cash: $19568000
1.24 per day
Default

Since this problem was fixed it magically fixed this mystery problem too
http://www.thechicagogarage.com/foru...vers-side.html
ThirdgenTa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:15 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
no new posts