Forum Register TCG Mobile Casino Live Posting Feed Garage Arcade Members List Calendar Search Today's Posts Mark Forums Read
Go Back   The Chicago Garage > The Garage > Automotive Discussions > 3800 Discussion

User Tag List

Reply
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-16-2015, 09:12 AM   #1
 
nos4blood70's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Northwest Side
Posts: 834
Casino cash: $7303298
0.40 per day
Default Weird voltage issues

As some of you may know, the rains were insane yesterday. Which meant I had no choice but to traverse a couple of road rivers. At the time, the car didn't seem to care at all. However today, I woke up to my car running off of only the battery and the gauge showing zero and the cluster displaying Check Charge System. So I quickly swapped on a spare alternator and now I have voltage again, as per my head unit. However, the cluster is still displaying nothing and warning me to check the charge system. As of right now, the car is running perfectly fine as I trudge through downtown standstill traffic on my way to work. There is no indication of anything being wrong except the cluster being wonky. Any input would be greatly appreciated!

Thanks.



i
nos4blood70 is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2015, 09:14 AM   #2
 
spuhala's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Naperville
Posts: 190
Casino cash: $8468900
0.08 per day
Default

Maybe your grounding cables are still wet.
spuhala is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2015, 10:58 AM   #3
 
nos4blood70's Avatar
 
Join Date: Nov 2013
Location: Northwest Side
Posts: 834
Casino cash: $7303298
0.40 per day
Default

Fixed this today. Ended up being a blown fuse for the dash integration module.
nos4blood70 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 09:19 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
SEO by vBSEO 3.6.0
User Alert System provided by Advanced User Tagging v3.0.6 (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2019 DragonByte Technologies Ltd.
no new posts